Friday, August 29, 2008

Easy Rider

Manali, l'Esterri d'Aneu de la India. Les temperatures baixen i es l'hora de comensar a invertir en llana i jaquetes.
Aquest es un poble muntanyenc amb influencia hindu pel sud, musulmana pel nord i budista per l'est. Conegut internacionalment perque dels seus boscos de marihuana (n'hi ha per tot arreu) surt el millor haixix del subcontinent asiatic.

Ens hi estem molt poc perque sino el Gerard no podra gaudir gairebe gens de Leh, la propera destinacio. Avui a la nit agafem un Jeep que ens dura durant 18 hores per la carretera mes alta del mon, amb una cota maxima de 5300 metres. Amb el que ens costa culminar 3000's al nostre pais...
Avui hem llogat una moto xusquera de marxes i perdent-nos i improvisant hem fet uns 80 km per carreteres de muntanya, gaudint, patint, calant, no entrant les marxes, sense claxon, esgotant la benzina, fent autostop per recarregar-la, tornant amb bus al lloc on m'esperava el Gerard, arribant de nou a Manali arrossegant la moto i posant 15 rupies de "petrol" perque el propietari no sospites.
Hem passat fred i nervis pero hem aconseguit visitar les cascades de Janna, dinar un Thali cuinat al forn de llenya i aprendre un munt sobre el mon de les motos xusqueres.
Ara, cap amunt, el cami dels bikhus no para de pujar.
_____________________
Todo cubo
deberia estar lleno.
La supervivencia tiene un volumen.
_____________________
Ni el barbero mas afilado
corta y pule
donde deberia.

No comments: