Friday, July 31, 2009

Lesson 2 & 3: More of the same


Ja treballem sobre la coreografia de Krishna i Draupadi pero el desgast es gran. El Pep s'enfronta als limits de la seva coordinacio fisica, l'Alba als de la seva concentracio, la Paula al dolor de l'esquena, la Laura a les seves ansies de perfeccio, jo a la deshidratacio. Pero avancem. Avui li hem pogut demostrar al mestre el que ja ens sabem els 24 mudres (nom i figura) basant-nos en una nemotecnia forsa particular. Aixo si, cada dia per comensar la classe amb energia, en Suji ens ofereix un esmorzar tipic de Kerala amb molta fruita, sucs i altres viandes energetiques.
A part de les classes tambe hem anat a un concert de Veena, Mrudangam i Tabala. Instruments de musica classica india del nord i del sud.
La Paula ja condueix amb seguretat la moto per les carreteres de la zona (estil Blue Summer Driving) i l'Alba prefereix demostrar a la policia local com derrapar, caure i sortir-ne il.lesa. Tots estem sans i bons. A vegades mengem Thalis (el menu basic) que ens surten a 50 centims per cap i a vegades anem a restaurants mes turistics.
Avui hauria d'arribar el Save.
Dema dissabte no fem festa: kathakali de 9:30 a 13:00

2 comments:

Montserrat said...

Tornareu sencès o esmicolats?
Pensava que anaveu de vacances i no ha patir. Disfruteu tot el que pugueu! Petons

noica said...

Hola hob. Avui hem tornat d'Anglaterra. Tot ha anat molt bé.